• Båtmotor Strömstad. Honda, Suzuki, Tohatsu

Köpa båtmotor i Strömstad

Besök Marin & Fritid. Auktoriserad återförsäljare av Suzuki, Honda & Tohatsu

Är du lite sugen på en ny båtmotor? Börjar den gamla bli lite väl sliten, trögstartad och trött? Ja, då är det dags! Att köpa ny motor kommer göra stunderna på vattnet mycket roligare. Besök oss och se vad vi har att erbjuda när du ska köpa båtmotor i Strömstad.

Marin & Fritid i Strömstad har valt att vara återförsäljare för tre toppklassade tillverkare av båtmotorer. Det är för att vi vill ge dig bra kvalitet, ny teknik och hög prestanda.

Suzuki Marin är den innovativa båtmotortillverkaren som alltid levererar tysta och driftsäkra båtmotorer till båtägare över hela världen. Suzuki har allt från enkla, encylindriga lättviktare till extrema högprestandamaskiner med V6:or innanför kåporna.

Honda Marin är en båtmotorjätte som producerar allt från små, men muskulösa utombordare till riktiga kraftpaket med V6:or. Hondas utombordsmotorer är världsberömda för sin pålitlighet och effektivitet. En båtmotor från Honda är tyst och ger minimalt med utsläpp.

Tohatsu är den japanska båtmotortillverkaren som erbjuder riktigt solida och pålitliga båtmotorer. En båtmotor från Tohatsu är ett bra val för både plånboken och miljön. Men det kompromissas aldrig mellan teknologi och kraft! Från Tohatsu har vi ett sortiment med allt från små utombordare till bjässar med 200 hk.

Vi hjälper dig att hitta rätt båtmotor i Strömstad

Det finns olika båtmotorer för olika behov. Vissa båtmotorer passar bättre för den som har tänkt att använda båten mycket till att dra vattenskidor eller åka offshore. Medan vissa båtmotorer är bättre lämpade för den som helst åker på en lugn fisketur eller använder båten för kortare turer dagligen.

Vår kunniga personal hjälper dig med att hitta rätt båtmotor i Strömstad! De kan allt man behöver veta – och lite till – om kylsystem, slagvolymer, cylindrar, ventiler, vridmoment och varvtal.

Några saker att fundera över när du ska köpa båtmotor:

  • Vill du köpa ny eller begagnad båtmotor?
  • Vad ska du använda din båt till mest?
  • Föredrar du elstart eller manuell start, med dragsnöre?
  • Behöver båtmotorn vara lätt att lyfta på och av?
  • Önskar du en båtmotor med snabb acceleration?
  • Vad är viktigast, många hästkrafter eller låg bränsleförbrukning?
  • Vart har du din båtplats och behöver du kort, lång eller extra lång rigg?

Välkommen in till Marin & Fritid

Upplev vår stora utställning när du ska köpa båtmotor i Strömstad

Marin & Fritid i Strömstad är en auktoriserad återförsäljare av båtmotor från Suzuki Marin, Honda Marin och Tohatsu. Vi är också en auktoriserad serviceverkstad av våra märken.

Inbytesmotorer från alla fabrikat kan vi ta emot i samband med köp av ny båtmotor hos oss i Strömstad. Vi utför även service på övriga fabrikat av båtmotorer. Tänk bara på att det påverkar din garanti från dem.

Snabbanslutning