KYMCO ATV

WORK WITH POWER. RIDE WITH PASSION

Nu har vi fått in Kymco ATV i butiken och vi är övertygade om att du kommer att gilla dem.

Varje fyrhjuling från Kymco är byggd med gedigen kvalitet in i minsta detalj. Du åker alltid bekvämt och kraften i motorn både räcker och blir över.

Med tuff design och rejäla konstruktioner tillsammans med en garanti på 3 år så kan du räkna med att körupplevelsen blir lika trevlig varje gång, oavsett vilket uppdrag du använder din Kymco till. Alla modeller, förutom Maxxer 90, är traktorregistrerade (T3B),

Kymco´s modellprogram 2022:

MXU 700 EPS
Hos MXU 700 EPS ligger fokus på prestanda, komfort och kvalitet utan kompromisser. Den har lättläst instrumentering, smarta handreglage och starka LED-strålkastare som gör att du alltid har full kontroll, i alla lägen.

MXU 550i EPS

Lättkörd, stryktålig och stark. MXU 550i EPS har en kraftfull fyrtaktsmotor och en avancerad automatlåda. Med den kan du ta dig fram överallt! Dragkula och vinsch är monterat som standard så att du kan vara redo för alla typer av jobb.

MXU 465 T3B

MXU 465 T3B är sportig, lätt och smidig. Med sin kraftfulla fyrtaktsmotor har den prestanda för att kunna leverera för både arbete och fritidskörning. Den här maskinen tar dig fram lika bekvämt oavsett markens underlag.

MAXXER 90

Denna pigga 90-kubikare är en perfekt maskin för yngre förare. MAXXER 90 är lättkörd, säker och mångsidig. Steglös automatlåda, smidig elstart och justerbar fartspärr gör den enklare och säkrare att köra.

Lite kort om Kymco

Kymco ATV lanserades i Sverige under hösten 2022, men märket har en lång historia. Redan på 60-talet byggde Kymco mopeder och motorcyklar och på 80-talet inleddes ett nära samarbete med Honda. Därefter har Kymco bland annat tillverkat mopeder och motorcyklar samt reservdelar till Honda, BMW och Kawasaki.

Företaget byggde sin första kompletta skoter 1970 och började marknadsföra sina fordon under det egna varumärket 1992. Kymco är idag representerat i 100 länder världen över och nu har vi alltså nöjet att kunna erbjuda Kymco ATV kvalitetsmaskiner även här i Sverige.

Köp Kymco ATV hos oss i Strömstad!

Välkommen in till oss på Marin & Fritid i Strömstad för att kolla in våra Kymco ATV! Vi har även verkstad och reservdelar.

Snabbanslutning