• Skog och skogvård. Motorsågar och röjsågar från Ariens hos Marin & Fritid i Strömstad

Ariens produkter för skogsvård och skog i Strömstad

Marin & fritid i Strömstad

När man ska utföra arbete i skogen vill man ha rejäla maskiner att jobba med. Vissa träd kräver mer än andra och då gäller det att vara rätt utrustad. Arbetet måste framförallt ske säkert men helst även snabbt och effektivt. För din skog i Strömstad säljer Marin & Fritid rejäla motorsågar och röjsågar.

Om behovet av trädfällning eller kapning inte är så stort kanske en mindre, lättare motorsåg passar dig bäst. Vi har flera motorsågar att välja mellan för dig också!

Marin & Fritid i Strömstad har valt att jobba med Ariens. Det är ett högkvalitativt märke som tillverkar motorsågar och andra effektfulla maskiner för skog och trädgård. De lämnar 5 års garanti på sina motorsågar.

Köpa motorsåg och röjsåg i Strömstad

I Marin & Fritids butik i Strömstad har vi kunnig personal på plats som hjälper dig med ditt köp av motorsåg.

Från Ariens ECHO har vi ett brett sortiment av kraftulla motorsågar och röjsågar. Eller stångsågar som man också kan kalla röjsågar för.

Med ECHO får du en motorsåg som håller år efter år. ECHO X-serien har hög prestanda och branschledande funktioner. De är lätta, starka och enkla att manövrera. Det finns också batteridrivna motorsågar i ECHO X-serien.

Vad sägs om automatisk oljesmörjning, kedjebroms, lätt­åtkomligt luftfilter och vibrationsdämpning? Det får du med ECHO X motorsågar.

ECHO har också sin POWER PRUNER som är en röjsåg med teleskophandtag. Den kan bli så lång som 3,6 meter. Det gör att du når riktigt högt även ståendes från säker markhöjd. Röjsågen har en 2-taktsmotor på 25 cc.

Ariens har ett stort sortiment av produkter för skog och trädgård så är det något du saknar i det fasta sortimentet tar vi gärna hem det till dig.

När du ska använda motorsåg eller röjsåg, glöm inte att ALLTID använda:

  • Ögonskydd
  • Hörselskydd
  • Hjälm
  • Skyddshandskar
  • Skyddsjacka/skyddsväst i varselfärg
  • Sågskyddstövlar med stålhätta
  • Sågskyddsbyxor

Välkommen till Marin & Fritid Strömstads avdelning för Skog

När du ska köpa motorsåg eller röjsåg i Strömstad.

Marin & Fritid i Strömstad är en auktoriserad återförsäljare av Ariens ECHO. Kraftfulla motorsågar och röjsågar. Vi är också en auktoriserad serviceverkstad av våra märken.

Välkommen in för att känna på våra lagerhållna skogsvårdsprodukter eller för att beställa ur hela Ariens sortiment. Du kan alltid kontakta oss för frågor.

Snabbanslutning